Barkrukken

Artikelen 1 tot 48 van 80 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 80 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Barkrukken

Barkrukken worden vaak gezien als horeca meubilair. Tegenwoordig zie je ze echter ook steeds vaker bij mensen thuis of op het kantoor.


Geschiedenis

De barkruk is, zoals de naam al zegt, ontworpen als stoel voor aan de bar. Dankzij het hoge zitvlak, smalle formaat en de voetsteun is deze ideaal voor het gebruik als zitgelegenheid aan de bar. In de loop der jaren veranderde de setting waarin de kruk zich bevond. Naast horecagelegenheden kwam je ze steeds vaker tegen in creatieve ruimtes en bij mensen thuis of op kantoor.


Barkrukken anno nu

Door de specifieke eigenschappen van de bar kruk is deze populair en hip geworden bij de consument. Krukken nemen weinig ruimte in, schuiven gemakkelijk aan, bieden comfort en hebben een trendy en moderne uitstraling. Door deze verschuiving van horeca naar huiselijke omgeving en kantoren zijn er veel verschillende soorten barstoelen. Steeds vaker hebben mensen een woonkeuken, een open keuken met aan de rand een bar. Dankzij een mooie en goede barkruk kunt u gasten ontvangen en gezelschap houden terwijl u de maaltijd aan het bereiden bent.


Hoogte en afmetingen

Er bestaat geen standaard hoogte voor barkrukken. Meestal ligt de hoogte rond de 76 cm, er zijn echter ook verstelbare gasveer barkrukken en hoge barkrukken van ongeveer 91 cm. Een normale zitstoel heft een zithoogte van ongeveer 46 centimeter. Dus ook voor hogere tafels is een barstoel uitermate goed geschikt.

Al onze barkrukken worden bij u thuis afgeleverd. Wanneer u meerdere krukken besteld kunt u staffelkorting krijgen, dit houdt in dat u een speciale prijs krijgt bij een grotere bestelling. Wij bieden verschillende soorten barstoelen aan, zoals de houten barkrukken of de design barkrukken. Waar vroeger de caféstoelen bestonden uit poten en een zitting, ziet u ze tegenwoordig met arm- en rugleuningen, gasveer of met voetsteun. Wij hebben een uitgebreid assortiment maar mocht u nog iets missen dan horen wij het graag van u.
Wij maken gebruik van cookies. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaat u akkoord met onze Privacy- en Cookieverklaring